Doğan Holding'ten KAP açıklaması

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Doğan Holding'in Doğan Yayın Holding'i (DYH) devralması suretiyle birleşme işlemini onayladı. Doğan Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, SPK'nın birleşme işleminin Doğan Holding ortaklarına 0.67 TL, DYH ortaklarına ise 0.50 TL fiyat üzerinden ayrılma hakkı tanınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verdiği belirtildi. SPK'nın haftalık bülteninde yer alan açıklamada da, birleşme işlemi kapsamında...

Doğan Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, SPK'nın birleşme işleminin Doğan Holding ortaklarına 0.67 TL, DYH ortaklarına ise 0.50 TL fiyat üzerinden ayrılma hakkı tanınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verdiği belirtildi.


SPK'nın haftalık bülteninde yer alan açıklamada da, birleşme işlemi kapsamında Doğan Holding'in 2.45 milyar liralık sermayesinin 235.98 milyon lira artırılması işleminde artış tutarının genel kurul toplantısından sonra kullanılacak ayrılma hakkı tutarına bağlı olarak değişebileceği belirtildi.


Doğan Holding hisseleri saat 09:44'te yüzde 5 primle 0.84 liradan, Doğan Yayın hisseleri de yüzde 4.35 primle 0.48 liradan işlem görüyor.

BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA dün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı