Doğtaş Kelebek hisse yorumu ve analizi

A1 Capital, Doğtaş Kelebek'i 2,50 TL hedef fiyat belirleyerek model portföyüne eklerken, Banvit'i kar realiazsyonu yapma kararı alarak model portföyünden çıkardı.

Konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:

"Mayıs ortası itibariyle AVM'lerin kademeli olarak açılmasının gündeme gelmesi özellikle mağzacılık ağı geniş olan Doğtaş Kelebek için olumlu algılanabileceğini düşünüyoruz.

Öte yandan sektör temsilcileri ile yaptığımız görüşmede özellikle Corona Virüs sonrası baskılanmış olan talebin açığa çıkmasına yönelik beklentilerin DGKLB hisselerini olumlu etkileyebileceğini  düşünmekteyiz. Üretim faaliyetlerine de devam eden hisseyi  bu hafta model portföyümüze ekleme kararı aldık.

Hedef fiyatımıza ulaşan Banvit hisselerinde bu hafta kar realizasyonu yapma kararı alarak model portföyümüzden çıkardık.

Model portföyümüzün getirisi 30 Nisan haftası itibariyle  yılbaşından bugüne %11,8 seviyesine ulaşmışken BİST-100 endeksine göre  model porföyümüz %25,9 görece pozitif performans göstermiştir. Bu  hafta model portföyümüzden BANVT hisselerini çıkartarak, DGKLB  hisselerini ekleme kararını aldık.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler