Enflasyon verisi S&P 500'e yön verecek

Goldman Sachs Group'dan John Flood, ABD'de bugün açıklanacak enflasyon verisinin S&P 500'de yönü belirleyeceğini söyledi.

Goldman Sachs Group'dan John Flood, ABD'de bugün açıklanacak enflasyon verisinin S&P 500'de yönü belirleyeceğini söyledi.

Flood, ABD'de Mart ayı yıllık enflasyon rakamının Şubat ayındaki yüzde 6 seviyesinin üzerinde gerçekleşmesi halinde S&P 500 endeksinde en az yüzde 2 düşüş beklediğini bildirdi.

Enflasyonun ekonomistlerin yüzde 5,1 olan medyan tahminleri seviyesinde veya altında gerçekleşmesi halinde ise S&P 500'ün yukarı gitmesinin muhtemel olduğunu belirten Flood, Fed faizi vadeli kontratlarının hali hazırda Mayıs ayında bir faiz artırımı daha yapılmasını ve dördüncü çeyrekte agresif faiz indirimine gidilmesini fiyatladıklarını vurguladı.

Kaynak: Foreks Haber

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu BofA'dan o hissede 1.7 milyar TL'lik yüklü alım!