Erdoğan'dan Halkbank açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 Kasım'da gerçekleşecek ABD ziyaretinde Başkan Trump ile S-400, F-35, 100 milyar dolarlık ticaret hacmi meselelerini ele alacaklarını, FETÖ ile mücadele ve Halkbank konusunun da görüşüleceğini söyledi. Açıklamaların ardından Halkbank hisseleri yüzde 4 civarında yükselişe geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan temasları sonrası uçakta basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan 13 Kasım'da gerçekleşecek ABD ziyaretinde Başkan Donald Trump ile S-400, F-35, 100 milyar dolarlık ticaret hacmi meselelerini ele alacaklarını, FETÖ ile mücadele ve Halkbank konusunun da görüşüleceğini söyledi.

Trump'la telefon görüşmesinden sonra 13 Kasım'da ABD'ye gitme kararı aldıklarını belirten Erdoğan " bu ziyaretle Barış Pınarı Harekatının şu an geldiği noktayı yüz yüze değerlendirmenin faydalı olacağına inandık." dedi.

Erdoğan, ABD ile stratejik ortaklığa sığmayacak bazı gelişmelerin kendisini ciddi manada rahatsız ettiğini, bunu aşabilmek için de bu ziyaretin çok önemli olduğunu ifade etti.

Açıklamaların ardından Halkbank hisseleri yüzde 4 civarında yükselişe geçti

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu Yabancı bir haftadır bu hisseleri topluyor!