Eylül Öztürk ilk kez konuştu

Dilan-Engin Polat çiftinin kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlere çevrilmişti. Özellikle bu süreçte daha önce Polat çiftiyle samimi olan, aynı masada pozları bulunan Eylül Öztürk'le ilgili de iddialar gündem olmuştu. 5 milyon dolarla ABD'ye gittikleri ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia ediliyordu. Eylül Öztürk hakkında çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu.

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından bakanlık harekete geçti ve 600 fenomen incelenmeye alındı. Güzellik merkezleri sahibi fenomen çift Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan da son günlerde hakkında çıkan iddialarla gündemde yer alıyor. Çift hakkında 5 milyon dolarla ABD'ye gittikleri ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia ediliyordu. Eylül Öztürk hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Koç Metalurji'nin halka arz sonuçları açıklandı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor