Galatasaray Brugge BeinSports NETspor Canlı İzle şifresiz

Taraftarlar GS Brugge maçı Justin TV canlı izle aramasını bolca yapıyor. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray sahasında Brugge’i ağırlıyor. Galatasaray Brugge maçı canlı izle linki detayları burada. Justin TV Net Spor Jest Yayın maçı yayınlıyor mu? İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu üçüncü maçında Galatasaray, bugün İspanyol ekibi Brugge ile evinde karşı karşıya gelecek. İşte bu zorlu mücadeleye dair detaylar...

Galatasaray Brugge Canlı İzle...  Link aşağıda… Galatasaray, Brugge ile bugüne kadar 7 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 3, Madrid temsilcisi de 4 kez galip geldi. Bu sezonki Avrupa macerasına Club Brugge deplasmanında başlayan sarı-kırmızılılar, bu maçtan beraberlikle ayrılırken, sahasında ise Paris Saint Germain'e mağlup oldu.

GALATASARAY BRUGGE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray, Brugge ile bugüne kadar resmi maçlarda 7 kez karşı karşıya geldi. İki takım ilk müsabakalarına 25 Ağustos 2000 tarihinde UEFA Süper Kupa'da çıktı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar uzatmalarda Mario Jardel'in attığı altın golle kazanmış ve kupaya uzanan taraf olmuştu.

Son müsabaka ise UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 27 Kasım 2013'de İspanya'da oynandı ve Madrid temsilcisi 4-1 kazandı. Galatasaray ile Brugge arasında oynanan 7 karşılaşmada sarı-kırmızılılar 3, eflatun-beyazlılar da 4 kez sahadan galip ayrıldı. Aslan 10 gol atarken, kalesinde 21 gol gördü.

Belçikalılarla ile 31 kez karşılaştı

Galatasaray, İspanyol takımları ile bugüne kadar 31 mücadele etti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 8 kez sahadan galip ayrılırken, 17 defa da rakiplerine mağlup oldu. 6 karşılaşmada ise kazanan çıkmadı. Bu maçlarda Galatasaray 31 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 57 gole engel olmadı.

Galatasaray Brugge nasıl canlı izlenir?

Galatasaray Brugge maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor