Galatasaray hissesine 'derbi' dopingi: Tavan açıldı...

21 yıllık Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenememe serisine dün akşam 3-1'lik skorla son veren Galatasaray'ın bu başarısı hisselere de pozitif yansıdı. GSRAY hisse senedi seans açılışında 3,60 lirayı görerek tavan oldu.

Galatasaray, dün akşam oyanan dev derbide ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 21 yılın ardından yenerek önemli bir başarıya imza attı.

Bu galibiyetin ardından takım hissesi seans açılışında 3,60 lira ile tavan olarak açtı. Daha sonrasında bir miktar geri çekilen hisse an itibariyle yüzde 19,33 kazanç ile 3,58 liradan işlem görüyor.

Öte yandan diğer iç büyük kulüp hisselerinde ise sert düşüşler dikkat çekiyor. Cumartesi akşamı Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan TSPOR hissesi yüzde 10, BJKAS hissesi yüzde 8 ve FENER hissesi ise yüzde 12 kayıpla işlem görüyor.

FENER hissesinde son durum

GSRAY hissesinde son durum

BJKAS hissesinde son durum

TSPOR hissesinde son durum

BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler