Galatasaray'a CAS'tan iyi haber geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz CAS'a yaptıkları itirazın kabul edildiğini, UEFA'dan gelmesi muhtemel bir men tehlikesinin tamamen ortadan kalktığını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptıkları itirazın kabul edildiğini ve UEFA ile olan yapılandırma anlaşmasının süreceğini açıkladı.


Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada, "CAS'a yaptığımız itirazın kabul edilmesinde, mali durumun düzenli iyiye gitmesi, bizim süreçte olan Avrupa kulüplerine göre Galatasaray'ın çok daha iyi bir performans göstermesi çok etkili oldu" ifadelerini kullandı.


GALATASARAY HİSSELERİNİ DE POZİTİF ETKİLEDİ

Öte yandan Bencifa'ya sahasında mağlup olan Galatasaray'ın hisselerinde sabah saatlerinde yaşanan kayıplar CAS haberinin gelmesiyle yönünü yukarıya çevirdi. İlk seansı 1,45 liradan alıcı bularak kapatan GSRAY hisseleri şu saat itibariyle 1,49'dan alıcı buluyor.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu Yabancı bir haftadır bu hisseleri topluyor!