Garanti Bank Moscow hisselerinin satışı tamamlandı

Garanti Bankası, Garanti Bank Moscow hisselerinin satış işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. Garanti Bankası, Moskova'daki iştirakiGaranti Bank Moscow'un hisselerinin Sovcombank'a devredilmesi işlemleirni tamamladı.

Garanti Bankası, Moskova'daki iştiraki Garanti Bank Moscow'un hisselerinin  Sovcombank'a devredilmesi işlemleirni tamamladı.

Türkiye Garanti Bankası A.Ş. tarafından KAP'a yapılan bildirimde, "Moskova'daki iştirakimiz Garanti Bank Moscow hisselerinin satışı ile başlattığımız sürece ilişkin daha önce yapılan açıklamamız sonrasında gerekli izinlerin alınmasını takiben banka sermayesinin %100'nü temsil eden hisselerin Sovcombank'a devredilmesi işlemleri tamamlanmıştır.  Satın alma bedeli olarak $38,412,833.76 ödenmiştir" denildi.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler Bir şirket rekor bedelsiz kararı aldı