Goldman Sachs'tan altın tahmini - 08 Kasım 2016

Goldman Sachs analistleri, ABD'de Salı günü gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimlerinin olası sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Goldman Sachs analistlerinin ABD seçimlerine ilişkin kaleme aldığı bir notta, bankanın altın fiyatı tahminleri yer aldı.

Goldman Sachs analistlerinin ABD seçimlerine ilişkin kaleme aldığı bir notta, bankanın altın fiyatı tahminleri yer aldı.


Aralarında Max Clayton'ın da bulunduğu Goldman Sachs analistlerinin kaleme aldığı bir raporda, “Ekonomistlerimiz, Bay Trump'ın anketlere göre birçok eyalette hala önemli ölçüde geride olması nedeniyle, Clinton zaferinin daha büyük bir bir ihtimal olduğuna inanıyor” ifadesi yer aldı.


Goldman'ın baz senaryosuna göre altında fiyat tahmini 3, 6 ve 12 aylık dönemlerde sırasıyla ons başına 1,280, 1,280 ve 1,250 dolar seviyesinde bulunuyor. (BloombergHT)

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor