Gözde Girişim, Farmamak Ambalaj'ı sattı

Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim, Farmamak Ambalaj'ın tamamını 136 milyon TL bedelle Klöckner Pentaplast Group'a sattı. Gözde Girişim dolaylı olarak sahip olduğu Farmamak Ambalaj'daki paylarını Klöckner Pentaplast Group'a 136 milyon TL karşılığında satılması için Hisse Devir Sözleşmesi imzaladı.

Gözde Girişim dolaylı olarak sahip olduğu Farmamak Ambalaj'daki paylarını Klöckner Pentaplast Group'a 136 milyon TL karşılığında satılması için Hisse Devir Sözleşmesi imzaladı.

    

Gözde Girişim'den KAP'a yapılan açıklamada, "%100 oranında sermaye payı ile hâkim hissedarı olduğumuz İsmet Ambalaj Yatırımları A.Ş.'nin, Farmamak Ambalaj Maddeleri ve Ambalaj Makineleri Sanayii ve Ticaret A.Ş.'de sahip olduğu toplam sermayenin %100'üne tekabül eden 38.930.000 TL nominal değerli payların Klöckner Pentaplast Group'a 136 milyon TL karşılığında satışına ilişkin Hisse Devir Sözleşmesi imzalanmıştır. 

   

Hisse devri, Rekabet Kurumu ve ilgili idari kurumlardan gerekli izinlerin alınması sonucunda gerçekleşecektir. 

    

Nihai satış bedeli, kapanış tarihinde fiyat düzeltmeleri sonucunda belirlenecektir" denildi.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler Bir şirket rekor bedelsiz kararı aldı