Halkbank’tan 10 sayfalık ek savunma

Halkbank davasında, kurumun ABD’de danışmanlığını yapan hukuk firması dün mahkemeye on sayfalık ek bir savunma dilekçesi sundu. Halkbank adına mahkemeye sunulan savunma dilekçesini, bankanın  hukuk danışmanı olduklarını kabul eden ancak 15 Ekim’de, banka  aleyhine açılan davada kurumu savunmak için yetkilendirmediklerini  kaydeden King&Spalding firması yaptı.

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde devam eden Halkbank  davasında, kurumun ABD’de danışmanlığını yapan hukuk firması dün  mahkemeye on sayfalık ek bir savunma dilekçesi sundu.

Amerikanın Sesi Radyosunun internet sitesinde yer alan habere  göre, Hakim Richard Berman’ın taraflara, karşılıklı iddiaları ve  argümanlarını yazılı olarak iletmeleri için 2 Aralık tarihine kadar  verdiği sürenin dolmasına saatler kala sunulan Halkbank’ın savunma  dilekçesinde, geçtiğimiz hafta savcılığın sunduğu dilekçede belirttiği  iddialara itiraz edildi.

Halkbank adına mahkemeye sunulan savunma dilekçesini, bankanın  hukuk danışmanı olduklarını kabul eden ancak 15 Ekim’de, banka  aleyhine açılan davada kurumu savunmak için yetkilendirmediklerini  kaydeden King&Spalding firması yaptı.

Öte yandan Halkbank hissesi HALK.B, yatay seyirle 5,80 liradan işlem görüyor...

BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler