Hissede 'Endeks Altı Getiri' tavsiyesi

Oyak Yatırım, son bir aylık süreçte BİST-100 Endeksi’nin yüzde 47 üzerinde bir getiri sağlayan Verusa Holding hissesi için tavsiyesini 'Endeks Altı Getiri'ye revize ederken, 60,00 TL hedef fiyatını korudu.

Konuyla ilgili ayrıntılar şu şekilde:

"Verusa Holding 4Ç20’de, finansal yatırımların yeniden değerlenmesiyle elde edilen 84.4mnTL’lik katkı ve düşük sayılabilecek %7.5 oranındaki efektif vergi oranının etkisiyle birlikte 97mnTL net kar açıkladı.

Piyasa beklentisi bulunmazken, kurum beklentimiz 26mnTL net kar açıklanması yönündeydi.

Verusa Holding hissesi, son bir aylık süreçte BİST-100 Endeksi’nin yüzde 47 üzerinde bir getiri sağlamıştır. Bu nedenle, beklentimizden daha iyi açıklanan finansal sonuçların hisse fiyatına yansıdığını düşünüyoruz.

Verusa Holding için 12 aylık hedef fiyatımız olan 60.00TL/hisse önerimizi korurken, cari hisse fiyatının hedef fiyatımızın üstünde kalması nedeniyle, önerimizi “Endeks Üstü Getiri”den “Endeks Altı Getiri”ye revize ediyoruz."

Raporun tamamı için tıklayın;

https://www.oyakyatirim.com.tr/Reports/DownloadFile?fileUrl=gunluk_bulten_20210218.pdf

BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler