Hissede hareket yaratacak şirket haberleri

Ziraat Yatırım tarafından günlük olarak hazırlanan günün önemli şirket haberleri yayımlandı. Borsada işlem gören şirketlerden yer alan haberler arasında günün öne çıkan 4 şirket haberi var.

Anadolu Efes (AEFES, Nötr): Kredi derecelendirme şirketi Fitch Ratings ("Fitch") Anadolu Efes'in yabancı ve yerel paracinsinden uzun vadeli kredi notunu "BBB-", görünümünü ise "Durağan" olarak teyit etmiştir. Aynı zamanda Anadolu Efes'in Rusya ve Ukrayna'da gerçekleştirdiği ortaklıktaki karlılığı güçlendirmeye devam etme kabiliyetine ve Türkiye'de pazar payını ve karını stabilize etme potansiyeline yönelik olarak Fitch'in beklentileriyle desteklenmektedir.

Fitch Anadolu Efes'in likidite profili açısından yeterli düzeyde olduğunu değerlendirmiştir. Şirket tarafından açıklanan 2020 yılına ilişkin temettü dağıtım teklifi Fitch'in tahminlerinde dikkate alınmıştır.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu Yabancı bir haftadır bu hisseleri topluyor!