İki hisseyi model portföyünden çıkardı

HSBC, Tat Gıda ve Bizim Toptan'ı takip ettiği hisseler listesinden çıkardı. Banka değerlendirmesinde, Tat Gıda'yı kaynak ayarlaması kapsamında, Bizim Toptan'ı da kaynakların yeniden dağıtımı çerçevesinde çıkardığının altını çizdi.

HSBC, Tat Gıda hisselerini takip listesinden çıkardı.

Kuruluşun 09 Ocak 2021 tarihli raporunda, kaynak ayarlaması kapsamında Tat Gıda hisselerinin takip listesinden çıkarıldığı belirtildi.

Raporda, şirket hisseleri için son hedef fiyatın 11,00 TL, yatırım tavsiyesinin TUT olduğu belirtildi. Karar, önümüzdeki dönemde HSBC'nin Tat Gıda için yeni rapor yayınlamayacağı anlamına geliyor.

HSBC, kaynakların yeniden dağıtımı çerçevesinde Bizim Toptan'ı takip ettiği hisseler listesinden çıkardı.

HSBC, Bizim Toptan için son hedef fiyatını 14,00 TL ve tavsiyesini 'azalt' olarak belirledi.  "Azalt' tavsiyesinin verilmesine neden olarak Şirket'in düşük büyüme profili ve zayıf saktışları gösterildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler