iPhone 7 sızdırıldı! Peki gerçek mi ?

Apple'ın önümüzdeki yıl satışa sunacağı iPhone 7 modeli kanlı canlı görüntülendi. iPhone 7 prototipi cihaz hakkında kesin ve net bilgiler veriyor. İşte karşınızda iPhone 7.

Apple, her "s" serisinde olduğu gibi iPhone 6s ile de tasarımsal değişikliğe gitmemiş, donanımı güçlendirmişti. Tasarımı iPhone 7 ile değiştirmesine kesin gözüyle bakılan Apple'ın, nasıl bir tasarım ile karşımıza çıkacağını kestirmek güçtü. Ta ki bugüne kadar. iPhone 7 modeline ait olduğu söylenen prototip bugün "nowhereelse" sitesinde yayınlandı.


iPhone 7 prototipi ilk bakışta Apple'ın tasarım anlayışı ile tasarlandığı izlenimini veriyor. iPhone 7 tasarımında en dikkat çeken nokta ekranın neredeyse çerçevesiz olması ve ana ekran tuşunun cihazda yer verilmemesi oluyor. iPhone 7'nin arka bölümünde ise kameranın elma logosunun üstüne yani cihazın tam ortasına yerleştirildiği görülüyor.












Kaynak:ShiftDelete.Net(SDN)

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Koton'un halka arz sonuçları açıklandı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler