İş Bankasına sendikasyon kredisi

Türkiye İş Bankası, 661 milyon euro ve 302 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi aldı. Türkiye İş Bankası,Dış ticaretin finansmanında kullanılmak üzere661 milyon euro ve 302 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi aldı.

Türkiye İş Bankası, Dış ticaretin finansmanında kullanılmak üzere 661 milyon euro ve 302 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi aldı.

Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Bankamız 661 milyon Euro ve 302 milyon ABD Doları tutarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi anlaşmasını imzalamıştır. Dış ticaretin finansmanında kullanılacak olan sendikasyon kredisinin, en yüksek tutarla katılan bankalara ait bölümünün toplam maliyeti ABD Doları kısmı için Libor+%0,85 ve Euro kısmı için Euribor+%0,75 olarak gerçekleşmiştir" denildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler