İş Yatırım, hisse model portföyünü güncelledi: TTRAK, ARCLK

İş Yatırım, model portföyünden Türk Traktör'ü çıkardı, Arçelik'i ekledi. Raporda, 'Arçelik’i en çok önerilenler listemize ekliyoruz. 2021 yılında pandemi nedeniyle evde kalma sürelerinin artması ile beyaz eşya talebine olan talebin devam edeceğini düşünüyoruz.' denildi.

İş Yatırım'ın raporunda şu bilgiler verildi:

"Model Portföy Değişiklikleri

TTRAK.IS: Türk Traktör’ü en çok önerilenler listemizden güçlü hisse performansı ve hedef fiyatımız göre sınırlı getiri potansiyeli nedeniyle çıkartıyoruz. Öneri listemize eklediğimiz 8 Haziran’dan itibaren TTRAK hisseleri %43 mutlak getiri sağlarken, benchmark endeksi %16 yendi.

ARCLK.IS: Arçelik’i en çok önerilenler listemize ekliyoruz. 2021 yılında pandemi nedeniyle evde kalma sürelerinin artması ile beyaz eşya talebine olan talebin devam edeceğini düşünüyoruz.

ARCLK için hisse başına 39.6TL hedef fiyatımız %39 getiri potansiyeline işaret ediyor. Hisse 2021T 4.5x Firma Değ./FAVÖK ve 10.3x F/K çarpanlarıyla yurtdışı benzerlerinin, sırasıyla 7.3x ve 15.4x medyan çarpanlarına göre iskontolu işlem görüyor. "

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir? O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı