Johnson&Johnson aşı çalışmalarını geçici olarak durdurdu

İlaç şirketi Johnson&Johnson deneklerden birinde meydana gelen 'açıklanamayan bir hastalık' sebebiyle aşı çalışmalarına ara verdi. Böylece, uygulanabilir virüs geliştirme yarışında ikinci kez bir aşı geliştirici şirket çalışmaları durdurmuş oldu.

Johnson&Johnson aşı çalışmalarını klinik katılımcılardan birinde beklenmeyen bir hastalık gelişmesinden dolayı geçici bir süre durdurulduğunu bildirdi. Böylece, uygulanabilir virüs geliştirme yarışında ikinci kez bir aşı geliştirici şirket çalışmaları durdurmuş oldu.

New Jersey merkezli The New Brunswick Pazartesi günü geç saatlerde yaptığı açıklamada katılımcının hastalığının incelendiğini ve devam eden araştırma sürecinin ilerleyen zamanlarında bu konuda açıklama yapılacağını bildirdi.

J&J tarafından yapılan açıklamada "Aşı adayımızın geliştirilme süreci boyunca şeffaf güncellemeler taahhüt ediyoruz. Hastalık,kaza vb. ciddi olumsuz durumlar dahi olsa bu tarz durumlar, -özellikle bu tarz geniş çaplı çalışmalarda- her klinik süreçte ihtimaller dahilindedir.

Sene başından bu yana dünyayı etkisi altına alan koronavirüse yönelik geliştirilmeye çalışılan aşı çalışmalarında yaşanan aksaklıklar çalışmaların durdurulmuş olmasına rağmen farmasötik sektöründeki tedirginlikleri artırıyor.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor