Kontrolmatik Singapurlu şirketle görüşmelere başladı

Kontrolmatik'in Türkiye de kurulacak olan akıllı cep telefonu fabrikası için genel işleri kapsayan hizmeti karşılığında Singapur şirketine verdiği 4 milyon dolar tutarındaki teklif kabul edildi ve sözleşme görüşmelerine başlandı.

Kontrolmatik'in Singapur şirketine verdiği 4 milyon dolar tutarındaki teklif kabul edildi ve sözleşme görüşmelerine başlandı. 

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizin, Türkiye de kurulacak olan akıllı cep telefonu fabrikası için gerekli elektrik, mekanik, HVAC, kompresör ve nitrojen sistemi, akıllı üretim hatlarının kurulumu, dijital fabrika altyapısı  (kontrol, haberleşme ve zayıf akım sistemleri) tüm dizayn, mühendislik, tedarik, uygulama, renovasyon ve rehabilitasyon işleri kapsamında Salcomp Co. Ltd. Singapur şirketine verdiği opsiyonlar hariç 4.000.000 USD+KDV tutarındaki teknik ve ticari teklif kabul edilmiş olup sözleşme görüşmelerine başlanmıştır.

Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler