Küçük Taksitlerle Hayalinizdeki Eve Sahip Olun

Herkesin hayali hiç kuşku yok ki ev sahibi olmaktır. Peki bunun için banka kredisi dışında bir ödeme şekli mümkün mü? Evet, Küçük taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz.

Ev sahibi olmak neredeyse çocukluk hayalimizdir diyebiliriz. Taksitle ev almak günümüz koşullarında mümkün mü? Evet, mümkün! Küçük taksitlerle ev sahibi olmak ile ilgili tasarruf finansmanına dair aşağıda size daha detaylı bilgiler vereceğiz. 

Tasarruf Faizsiz Finansmanı Nedir? 

Özellikle faiz uygulamasını doğru bulmayan vatandaş tarafından tercih edilen sistemde ev almak kolay! Tasarruf finansmanı firmaları sadece küçük bir hizmet bedeli karşılığı vatandaşın ekonomik durumuna uygun sistemlerde ev ve araba sahibi olma fırsatı sunmaktadır.  Finansevim gibi tasarruf finansmanı firmaları uygun şartlarda ev almak konusunda size tüm avantajları sunar. 30 yıllık sektör deneyimi ile kira öder gibi ev almak konusunda en iyi fırsatlara sahip sistemdir. 

Taksitle ev almak için Finansevim gibi tasarruf finansmanı firmaları her konuda sizlere en uygun avantajları sağlar. 

Küçük taksitlerle ev hayali?

Ev sahibi olmak için 18 yaşını doldurmuş olmanız ve düzenli bir gelire sahip olmanız gereklidir.  Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı herkes kira öder gibi ev almak avantajına sahiptir.

Taksitle ev almak tasarruf finansmanı ile 30 yılı aşkın süredir işleyen bir sistemdir. Finansevim gibi büyük firmalar sektörde uzun yıllardır yüzlerce vatandaşı ev ve otomobil sahibi yaptı.

İşte size nasıl taksitle ev almanızın mümkün olduğuna dair birkaç tüyo verelim.

Finansevim Tasarruf Finansmanları Hangileridir?

Her vatandaşın ekonomik olarak mal varlığı ve tasarrufu farklıdır. Tasarruf Finansman şirketleri her ekonomi grubuna özel, farklı tasarruf sistemleri ile çeşitlilik yaratır. 

Çekilişli Tasarruf Finansmanı Nedir?

  • Tasarruf finansman tutarını belirleme
  • Vade seçimini yapma
  • Tasarruf finansmanını ne zaman kullanacağını öğrenme
  • Tasarruf tahsisat tarihini belirleme

Bireysel Tasarruf Finansmanı

  • Bütçe belirleyerek, peşinatlı ya da peşinatsız modeli belirleme
  • Vade seçimini yapma
  • Tahsisat tarihini belirleme

Finansevim web sitesi üzerinden banka kredisi maliyeti ile Finansevim maliyet karşılaştırmasını otomatik sistem üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Uygun şartlarda ev almak için yapmanız gereken aylık maliyet hesabınıza göre tasarruf miktarınızı belirlemektir.  Sonrası Finansevim uzmanlarına ulaşarak kısa sürede bilgilenebileceğiniz kısımdır. Hayallerinizdeki evi taksitle satın almak ve hatta faiz yükü altına girmeden mümkün!

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor