Merkel, Rusya'ya yaptırımların artırılmasını istiyor

Almanya Başbakanı Merkel, Suriye'deki rolü nedeniyle Rusya'ya yaptırımların artırılmasını istiyor... Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suriye'deki iç savaşta oynadığı rol nedeniyle Avrupa Birliği ülkelerinin Rusya'ya yönelik yaptırımların artırılmasında anlaşmaları gerektiğini söyledi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suriye'deki iç savaşta oynadığı rol nedeniyle Avrupa Birliği ülkelerinin Rusya'ya yönelik yaptırımların artırılmasında anlaşmaları gerektiğini söyledi. 

   


Avrupa Birliği'nin Rusya'ya yönelik yaptırımları AB liderlerini Perşembe ve Cuma günü yapacakları toplandtılarda ele alınacak. 

   


Frankfurther Allgemeine Sonntags'a göre AB üyesi ülkelerin Rusya'ya yönelik yaptırımların ağırlaştırılması konusunda bir anlaşmaya varmaları zor. Ancak, Rusya'nın politikalarından hoşnutsuzlukta da bir artış var.



(Foreks) 


BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor