MTRYO payında 3 ay süreyle önleyici tedbirler uygulanacak

Metro Yatırım Ortaklığı MTRYO payında 23/12/2019 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ile "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacak.

Metro Yatırım Ortaklığı MTRYO payında 23/12/2019 tarihinden itibaren 3 ay süreyle önleyici tedbirler uygulanmasına karar verildi.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MTRYO)  payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle MTRYO payında 23/12/2019 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ile "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır. Tedbirin uygulanacağı son tarih 20/03/2020'dir."

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı 2024'te bedelsiz kararı alan şirketler En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu