O hisse için beklentisini yükseltti

Vakıf Yatırım, Vestel Elektronik için hisse başına hedef fiyatını 11,09 TL'den 11,90 TL'ye yükseltti. Vakıf Yatırım’ın raporunda ayrıca tavsiye olarak 'Tut' tavsiyesi verildi.

Vakıf Yatırım'ın ( http://www.vakifyatirim.com.tr ) konu ile  ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:  

"Operasyonel performansın desteğiyle beklentimizin üzerinde net  kâr (+) Vestel Elektronik, 3Ç19’da beklentimizin (19 mn TL) oldukça  üzerinde 113 mn TL net kâr açıkladı.

Operasyonel performansın beklentimizin üzerinde gerçekleşmesi, net kârdaki sapmanın esas nedeni  oldu. Hem operasyonel hem de net kâr seviyesinde beklentimizin üzerinde gelen sonuçların hisse fiyatına olumlu yansıyacağını  düşünüyoruz.

3Ç19 sonuçlarının ardından değerleme modelimizde yaptığımız revizyon sonucu hedef fiyatımızı %7,3 artırarak 11,09 TL’den 11,90 TL’ye yükseltiyor, sunduğu %14’lük getiri potansiyeli  nedeniyle kısa vadeli “Endekse Paralel Getiri” ve uzun vadeli “TUT”  önerimizi koruyoruz. "

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler Bir şirket rekor bedelsiz kararı aldı