O hissede hedef fiyatını belirledi

InvestAZ Yatırım, Vestel hedef fiyatını 21,10 TL olarak belirledi. Raporda, 'Yurtiçi satışlarda geçen senenin 3. çeyrek rakamlarına göre %47 artış  görülmüştür' detayına yer verildi.

InvestAZ Yatırım, Vestel hedef fiyatını 21,10 TL olarak belirledi.

Ayrıntılar şu şekilde:

"3. çeyrekte Vestel, yurtiçindeki beyaz eşya satış hacmindeki  büyüme ve ihracattaki genişlemeyle net satışlarını bir önceki çeyreğe  göre %25, geçen senenin aynı çeyreğe göre ise %33 arttırmıştır.

Vestel, bu dönemde yurtiçindeki pazar payını da arttırmış, şirketin toplam  satışları %30 yurtiçi, %70 yurtdışına ihracat olarak dağılmıştır.

Yurtiçi satışlarda geçen senenin 3. çeyrek rakamlarına göre %47 artış  görülmüştür. Şirket ihracat yoğunluklu satış yaptığı için net satışlar  kur farkından olumlu etkilenmiştir. Satışların maliyetindeki  düzenlemelerle brüt kar marjında iyileşme görülmüştür. 3. çeyrek  sonuçlarını hisse değeri için sınırlı olumlu görüyor, hedef fiyatımızı 21,10 TL belirliyoruz."

BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler