Oylum'dan yatırım hamlesi

Oylum Sinai Yatırımlar AŞ'den KAP'a yapılan açıklamada, sermaye artırımından elde edilen fonun bisküvi üretim kapasitesini artırmak üzere yeni bisküvi üretim hattı alınmasına ve mevcut hatların da revize edilerek üretim kapasitelerinin ve üretim standartlarının artırılmasında kullanılacağının bilgisi verildi.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Şirket Yönetim Kurulumuzun son toplantısında, sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım raporunda belirtildiği üzere, bisküvi üretim kapasitesini artırmak üzere yeni bisküvi üretim hattı alınmasına ve mevcut hatların da revize edilerek üretim kapasitelerinin ve üretim standartlarının artırılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

İşbu yatırımın 3 ay içerisinde tamamlanması planlanmakta olup yatırım sonucunda bisküvi üretim kapasitesinin %100'e yakın artırılması hedeflenmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı