Pegasus, Kırgızistan'daki şirketini İngilizlere sattı

Pegasus, Kırgızistan'daki bağlı şirketi Air Manas'ta %49 iştirak  payının tamamının Birleşik Krallık'ta faaliyet gösteren AviaTrade  Corp. LP'ye satışı için anlaşma sağladı.

Pegasus, Air Manas'ta %49 iştirak payının tamamının AviaTrade'e satışı için anlaşma sağladı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"12.09.2019 tarihli Yönetim Kurulu kararına istinaden aynı tarih  itibarıyla Şirketimizin Kırgızistan'da halihazırda  yalnız iç hat  tarifeli yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bağlı şirketi Air Manas Air Company LLC'deki %49 iştirak payının tamamının Birleşik  Krallık'ta faaliyet gösteren AviaTrade Corp. LP'ye satışı için anlaşma  sağlanmıştır.

Air Manas Şirket tarafından tam konsolidasyona tabidir ve işlemin Şirket faaliyetlerine ve faaliyet sonuçlarıa herhangi önemli bir  etkisi bulunması beklenmemektedir.

Pay devri Kırgızistan'da yetkili merciler nezdinde tescil  işlemlerinin tamamlanması ile sonuçlanacak olup, tescil işlemlerinin  tamamlanması üzerine konu hakkında ayrıca bir duyuru yapılacaktır."

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler