Perakende ve bankacılık sektöründen iki hisse: BIMAS, YKBNK, ASELS, HALKB

Ziraat Yatırım, perakende sektöründe yer alan BİM'i 77,45 TL, Yapı Kredi Bankası'nı da 3,15 TLhedef fiyatla Model Portföy'üne eklerken, Aselsan, Halkbank ve Tekfen Holding'i çıkardı.

Ziraat Yatırım, BİM'i 77,45 TL, Yapı Kredi Bankası'nı 3,15 TL  hedef fiyatla Model Portföy'üne eklerken, Aselsan, Halkbank ve Tekfen Holding'i çıkardı.

Değerlendirmede şöyle denildi:

"Hisse öneri portföyümüzü hisse performanslarına bağlı olarak  güncelliyoruz. Buna göre öneri portföyümüzden Aselsan (ASELS), Halk Bankası (HALKB) ve Tekfen Holding'i (TKFEN) çıkartırken, BİM Mağazalar (BIMAS) ve Yapı Kredi Bankası'nı (YKBNK) öneri portföyümüze ekliyoruz.

Portföyümüze BIMAS ve YKBNK %10 ağırlıkla eklenirken, EREGL, KOZAL  ve OTKAR'ın ağırlıkları %10'dan %15'e yükseltilmiştir. Diğer taraftan TUPRS'ın ağırlığı da %10'dan %5'e çekilmiştir.

Model Portföy:  BIMAS,YKBNK,EREGL,GARAN,KOZAL,OTKAR,TCELL,TUPRS,ULKER "

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler