Sabiha Gökçen’de Pegasus'a ait uçak pistten çıktı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus'a PGSUS ait bir uçak pistten çıktı. Alınan bilgiye göre olay yerine ekiplerin geldiği ve incelemenin sürdüğü öğrenildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 11.20'ye kadar uçuşlara kapatıldı.

Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah Havalimanı'ndan İstanbul'a gelen Pegasus Havayollarına ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanında pistten çıktı.

Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olay nedeniyle pist, saat 11.20'ye kadar uçuşlara kapatıldı.

Bu arada THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sabiha Gökçen Havalimanında pistin kapanmasına yol açan olay sebebi ile saat 15'e kadar Sabiha Gökçen inişli ve kalkışlı seferlerimiz iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Çağrı merkezimizden alternatif sefer planlamalarımız ile ilgili bilgi alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

PEGASUS HİSSESİ BU OLAY SONRASI NASIL ETKİLENDİ?

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Koton'un halka arz sonuçları açıklandı