Şişe Cam SISE hisse yorumu ve teknik analizi

Şişecam Topluluğu, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirdiğini açıkladı. Bu haberin ardından şirket hissesinde yukarı yönlü hareketler göze çarptı.

Şişecam, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirdiğini açıkladı.

Bu gelişmenin ardından haftanın ilk işlem gününde Şişe Cam –SISE- hissesinde yukarı yönlü hareketler yaşandı.

Geçen hafta Cuma günü 5,74 liradan kapayan şirket payları, bugün en yüksek 6,16 liraya yükseldikten sonra saat 11.30 itibariyle yüzde 6’yı aşan kazançla 6,01 TL’den işlem görüyor.

45 yıllık AR-GE

Şişecam Topluluğu, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirdiğini açıkladı. Salgına karşı sürdürülen mücadeleye katkı sağlayacak 'antimikrobiyal V-Block teknolojisi'ni hayata geçirdiklerini bildiren Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, bu teknolojinin Şişecam’ın 45 yıllık Ar- Ge birikimi sayesinde iki ayda geliştirildiğini ifade etti.

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı 2024'te bedelsiz kararı alan şirketler En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu