Smartkis Yazılım halka arz edildi

Borsa Istanbul'da işlem görmeye devam eden Kafein Teknoloji'nin  yüksek teknoloji bileşenleri kullanarak müşterileri için iş  çözümleri üreten iştiraki Smartkis Yazılım A.Ş. halka arz edildi.

Kurumlara uzman kadrosu ile yazılım geliştirme ve danışmanlık  hizmetleri vermek amacı ile 2006 yılında kurulan Smartiks, 2018  yılının Mayıs ayında Kafein Teknoloji iştirakleri arasına katıldı.

Uluslararası iş birlikleri ile köklü yazılım geleneklerini modern  bir anlayışla günümüz teknoloji ve hızlı üretim ihtiyaçlarına göre  şekillendiren Smartiks  müşteri ilişkileri yönetim sistemleri, iş  zekası, e-ticaret uygulamaları ve mobil uygulamalar konularında,  bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası projeye imza attı.

Smartiks'in hizmet verdiği şirketler arasında; Türk Hava Yolları, Aygaz, Opet, Akbank, Allianz, BKM, ERGO, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Amerikan Hastanesi, Sabancı Üniversitesi, Hedef Filo, Pepsico, Banvit, Pfizer, Bayer, Abdi İbrahim, Eczacıbaşı, Borusan Holding, Unilever, Rönesans Holding, Toyota, Arçelik, Migros, Carefour SA, Vodafone, Turkcell gibi pek çok  ulusal ve global markalar yer alıyor.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler