SoftBank, Arm'yi Nasdaq'ta halka açmayı değerlendiriyor

Japon teknoloji şirketi SoftBank Group Corp'un kurucusu ve CEO'su Masayoshi Son, İngiltere merkezli çip dizayn şirketi Arm'ın halk arzı için Nasdaq'ın en olası seçenek gibi göründüğünü bildirdi. 

Japon teknoloji şirketi SoftBank Group Corp'un kurucusu ve CEO'su Masayoshi Son, İngiltere merkezli çip dizayn şirketi Arm'ın halk arzı için Nasdaq'ın en olası seçenek gibi göründüğünü söyledi. 

Son, Arm'nin Londra Borsası'na kote olması için talepler geldiğini belirtse de, Arm'nin Nasdaq'ta halka açılmasından sonra Londra Borsası'na kote edilmesini planlayıp planlamadıkları konusunda bilgi vermedi.

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu Günün önemli şirket ve sektör haberleri