SPK'dan bir şirketin bedelli başvurusuna onay - 25 Ekim 2016

SPK, Güneş Sigorta'nın bedelli sermaye artırımına onay verdi. Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bültenine göre, Güneş Sigorta A.Ş.'nin bedelli sermaye artırımı yapmasına Kurul onay verdi. Güneş Sigorta A.Ş., halka arz yöntemi ile bedelli sermaye artırımını gerçekleştirecek. Şirket 150 milyon TL olan mevcut sermayesini halka arz yoluyla 120 milyon TL artırarak yeni sermayesini 270 milyon TL’ye çıkaracak.

Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bültenine göre, Güneş Sigorta A.Ş.'nin bedelli sermaye artırımı yapmasına Kurul onay verdi.


Güneş Sigorta A.Ş., halka arz yöntemi ile bedelli sermaye artırımını gerçekleştirecek. Şirket  150 milyon TL olan mevcut sermayesini halka arz yoluyla 120 milyon TL artırarak yeni sermayesini 270 milyon TL’ye çıkaracak.


BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA dün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı