SPK 'sosyal medya' avını sürdürüyor: Sıra '@kahraman_harun'da

SPK, Net Holding pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili Harun Kahraman'a '@kahraman_harun' Twitter hesabından Net Holding hissesiyle ilgili yanıltıcı twitler atması nedeniyle 1.175.029 TL ceza verdi..

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Net Holding A.Ş. (NTHOL) pay piyasasında 22.05.2020-05.06.2020 döneminde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili 1 kişiye idari para cezası verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Harun Kahraman'a “@kahraman_harun” Twitter hesabı üzerinden NTHOL payına ilişkin olarak takipçilerine alım veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra mülkiyetinde bulunan NTHOL paylarını satması nedeniyle VI-104.1 Piyasa Bozucu  Eylemler Tebliği'nin 6’ncı maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca 1.175.029 TL  idari para cezası verildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler