SPK'dan bir denetim şirketine ceza!

SPK, HLB Denetim’de yapılan inceleme sonucunda idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası Kurulu HLB Denetim’de yapılan inceleme sonucunda toplamda 156 bin 315 TL idari para cezası uyguladı.

Sermaye Piyasası Kurulu HLB Denetim’de yapılan inceleme sonucunda toplamda 156 bin 315 TL idari para cezası uyguladı.


Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bültenine göre, HLB Saygın Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim AŞ (HLB Denetim) ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, Geçmiş verilerle uyumsuz olarak sunulan varsayım ve projeksiyonların, değerleme raporunda sorgulanmaksızın kullanılması ve değerleme raporundaki bariz hesaplama hataları nedeniyle, Mülga Seri: VIII, No: 45 sayılı ‘Sermaye Piyasasında Uluslararası Değerleme Standartları Hakkında Tebliğ’in 2’nci maddesi ile III-62.1 sayılı ‘Sermaye Piyasasında Değerleme Standartları Hakkında Tebliğ’in 3’üncü maddesine aykırılıktan toplamda 156 bin 315 TL idari para cezalarının uygulanmasına karar verdi.


BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler