SPK'dan CLK Holding'e suç duyurusu

SPK, CLK Holding AŞ ile bağlı ortaklığı Çelik İplik San. Tic. AŞ, Ar Tarım Organik Gıda AŞ, Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri AŞ ile Karkim Sondaj Akışkanları Mühendislik AŞ'nin sermaye veya mal varlığı kaybına uğratılmasına neden olan işlemlerin incelenmesi sonucunda, suç duyurularında bulunmaya karar verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteni yayımlandı. Bültene göre, “CLK Holding A.Ş (CLK Holding), CLK Holding’in bağlı ortaklığı olan Çelik İplik San. Tic. A.Ş (Çelik İplik), Ar Tarım Organik Gıda A.Ş (Ar Tarım), Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş (Ericom) ile CLK Holding’in bağlı ortaklığı Karkim Sondaj Akışkanları Mühendislik A.Ş’nin (Karkim Sondaj) sermaye veya malvarlığı kaybına uğratılmasına neden olan işlemlerin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat hükümleri kapsamında yapılan incelenmesi sonucunda, aşağıdaki tabloda yer verilen suç duyurularında bulunulmasına karar verilmiştir” denildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Bir şirket rekor bedelsiz kararı aldı BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler