SPK’dan ‘derinhisse’ye 1 milyonluk ceza: Twitter hesabı deşifre oldu

SPK, Reysaş Taşımacılık pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili “@derinhisse” Twitter hesabı üzerinden yönlendirme yaparak işlem yapması nedeniyle Önder Tavukçuoğlu'na 1.175.029 TL idari para cezası verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. (RYSAS) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile  ilgili bir kişiye idari para cezası verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Önder Tavukçuoğlu'na “@derinhisse” Twitter hesabı üzerinden RYSAS payına ilişkin olarak  takipçilerine alım veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra RYSAS  paylarında satım yapması nedeniyle VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği'nin 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca 1.175.029 TL idari para cezası verildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir? O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı