SPK’dan dört bedelsiz, iki tahsisli onay çıktı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 18 Eylül 2025 tarihinde 2025/49 numaralı bültenini yayımladı. SPK’nın yeni bülteninde 2 şirketin tahsisli ve 4 şirketin bedelsiz sermaye artırımına onay verildi.

Bu akşam yayımlanan bültende, Prizma Pres Matbaacılık Yayıncılık Sanayi ve Ticaret AŞ (PRZMA) ve Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş (MERKO) için tahsisli, Sanifoam Endüstri ve Tüketim Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SANFM), Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. (SILVR), Koç Metalurji A.Ş. (KOCMT) ve Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (YGYO) için bedelsiz sermaye artırımlarına onay verildi.

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu Günün önemli şirket ve sektör haberleri