SPK'den dört kişiye para cezası

SPK haftalık bülteni yayımlandı. Kurul aldığı karar doğrultusunda Denge Yatırım Holding pay piyasasında gerçekleşen işlemlerle ilgili bir kişiye idari para cezası verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Denge Yatırım Holding pay piyasasında gerçekleşen işlemlerle ilgili bir kişiye idari para cezası verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Muhammed Seylan Bilgi'ye DENGE pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırmaktan VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği'nin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (f) bentleri uyarınca 38.308 TL idari para cezası verildi.

Kurul ayrıca, Mehmet Emre Cihangir'e SNGYO pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırmaktan VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler
Tebliği'nin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c) ve (f) bentleri uyarınca 816.640,5 TL idari para cezası,  BRKSN pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırmaktan VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği'nin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c) ve (f) bentleri uyarınca Celal Karataş'a  100.970,48 TL, İsa Boğaz'a 49.344,00 TL idari para cezaları verildi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler