Takasbank açıkladı! O uygulama ertelendi

Ödünç Pay Piyasası için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulaması başlangıç tarihi ertelendi... Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulaması başlangıç tarihi 3 Nisan'a ertelendi.

Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulaması başlangıç tarihi 3 Nisan'a ertelendi.

   


Takasbank'tan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

   


"04/01/2017 Tarih, 1322 sayılı Genel Mektubumuz ile duyurmuş olduğumuz  maksimum emir değeri pay sınırının, pay bazında yeniden belirlenmesi uygulamasına başlama tarihinin, Borsa İstanbul A.Ş.'nin 

2017/4 duyurusu ile 03/04/2017 tarihine ertelendiği iletilmiştir.

   


İlgili duyuruya paralel olarak belirtilen Genel Mektubumuzda bahsi geçen "Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) için belirlenen girilebilecek maksimum emir tutarı uygulamasının başlangıç tarihi de 03/04/2017 tarihine ertelenmiştir." 


BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Koton'un halka arz sonuçları açıklandı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler