TEB Yatırım, Smartiks için tavsiyesini 'AL'dan 'TUT'a indirdi, hedef fiyat 4.49 TL

TEB Yatırım, Smartiks için tavsiyesini 'AL'dan 'TUT'a indirdi ve hedef fiyatın 4,49 TL seviyesinde bulunduğunu belirtti. TEB Yatırım ( http://www.tebyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda, Kafein Yazılım için 12,95 TL hedef fiyatını ve 'AL' tavsiyesini ise devam ettirdiklerini ifade etti.

TEB Yatırım, Smartiks için tavsiyesini 'AL'dan 'TUT'a indirdi ve hedef fiyatın 4,49 TL seviyesinde bulunduğunu belirtti. TEB Yatırım ( http://www.tebyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda, Kafein Yazılım için 12,95 TL hedef fiyatını ve 'AL'  tavsiyesini ise devam ettirdiklerini ifade etti.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:

"SMART (TUT  HF: 4.49 TL) KFEIN (AL  HF: 12.95TL)
19 Haziran raporumuzdan %82 lira bazlı getiri sonrası SMART'ı ''AL''dan ''TUT''a indiriyoruz KFEIN sektörde öne çıkardığımız hissedir. 3. Çeyrek sonuçları beklentilere paralel gelse de 7 Kasım'da sonuçların açıklanmasından sonra hisse %65 değer kazandı. Bu süreçte BIST100 sadece %2 değer kazandı. Hissenin 19 Haziran'daki raporumuzdan bu yana %82 getiri sağladığı göz önünde bulundurursak ve hisse fiyatının hedef fiyatımızın üstüne çıktığı düşünülürse, SMART için ''AL'' olan tavsiyemizi ''TUT''a indiriyoruz. Dolar bazında %77 getiriyle küresel bazda 2019 senesinin en iyi varlık sınıfı olan BIST bilişim endeksi (''XBLSM'') içinde KFEIN  hissesini öne çıkarırken ''AL''önerimizi 12.95TL ile devam ettiriyoruz. KFEIN 2019 senesinde %37 dolar bazlı getiri ile XBLSM'den %40 negatif ayrışmaktadır."
 

BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler