THY hissesinde bedelsiz ihtimali güçleniyor

Vergi Usul Kanunu’nda enflasyon düzeltmesi olarak tanımlanan 'Enflasyon Muhasebesi', 20 yıl sonra yeniden uygulanıyor. Tebliğe göre TL dışında gelir kaynağı olan şirketler enflasyon muhasebesinden muaf olacak. Türk Hava Yolları THYAO da bu şirketlerden biri. Deniz Yatırım tarafından hazırlanan hisse analiz raporunda enflasyon muhasebesindeki bu değişikliğin THY'yi de kapsadığının altı çizildi.

Türkiye'de 20 yılın ardından enflasyon muhasebesi yeniden uygulanacak. Vergi Usul Kanunu’nda yer alan tebliğe göre ise TL dışında gelir kaynağı olan şirketler enflasyon muhasebesinden muaf olacak. Türk Hava Yolları THYAO da bu şirketlerden biri. Deniz Yatırım tarafından hazırlanan hisse analiz raporunda enflasyon muhasebesindeki bu değişikliğin THY'yi de kapsadığının altı çizildi.
BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA dün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 5 hisse