Turkcell enerji ticareti şirketi kuruyor

Turkcell'in yüzde 100 bağlı ortaklığı Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. elektrik enerjisi ticareti faaliyetinde bulunacak 2 milyon lira sermayeli şirket kuracak.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. şirketin, yüzde 100 bağlı ortaklığı Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. tarafından, elektrik enerjisi ticareti, toptan satış, perakende satış faaliyetinde bulunacak şirket kuruluşu hakkında açıklamada bulundu.


Turkcell, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, “Şirketimizin sermayesinin tamamına sahip olduğu Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. tarafından, 2.000.000.-TL (İkimilyon Türk Lirası)  sermayeli, işletme konusu elektrik enerjisi ticareti, toptan satış, perakende satış olan bir şirket kurulması amacıyla, Şirket kuruluşunun tescil ve ilanı için başvuruda bulunulacaktır” denildi.


BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler