Turkcell'den üç şirket satışı

Turkcell, KAP üzerinden kendisine ait 3 şirketi DVL Telecom'a (NJJ Holding grup şirketi) satıldığını açıkladı.

Turkcell'in KAP üzerinden yaptığı bildirim şöyle:

Şirketimizin 29 Aralık 2023 ve diğer ilgili tarihlerdeki açıklamaları çerçevesinde; Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Lifecell LLC, LLC Global Bilgi ve LLC Ukrtower hisselerinin tamamının, tüm hak ve borçları ile birlikte DVL Telecom'a (NJJ Holding grup şirketi) devri gerçekleşmiştir. Şirketimizin bu bağlı ortaklıklarda payı kalmamıştır.

Nihai satış bedeli, kapanış tarihi itibari ile hazırlanacak finansallarda yer alan nakit ve borçlar dahil olmak üzere yapılacak uyarlamalar çerçevesinde belirlenecek olup, hisse satış sözleşmesine istinaden, kapanış tarihi (bugün) itibarıyla tarafımıza 524,3 milyon USD ödenmiştir. Gelişmeler tam ve zamanında kamuya açıklanacaktır.


https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/1332322

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu Günün önemli şirket ve sektör haberleri