Turkcell'e İnteltek'te devir için Rekabet Kurumu'ndan onay

Turkcell, Turktell Bilişim, Global Bilgi ve Turkcell'in toplamda %55'ine sahip olduğu İnteltek İnternet Teknoloji'deki payların  tamamının Intralot Iberia Holding'e devrine ilişkin Rekabet Kurulu  onayı aldığını bildirdi.

İnteltek İnternet Teknoloji'deki payların tamamının Intralot Iberia Holding'e devrine ilişkin Rekabet Kurulu onayı alındı.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"15.01.2020 tarihli özel durum açıklamamız çerçevesinde, Turktell Bilişim Servisleri A.Ş., Global Bilgi Paz. Dan. ve Çağrı Servisi Hizm. A.Ş. ve Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş.'nin toplamda %55'ine sahip olduğu İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş.'deki paylarının tamamının Intralot Iberia Holding SAU'ya devrine yönelik işlem için Rekabet Kurulu onayı alınmıştır."

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir?