Uçuşlara 'sınırlı' olarak başlandı

THY'den yapılan açıklamada İstanbul Havalimanı kalkışlı uçuşların uçuşa hazır hale getirilen bir pist kullanılarak sınırlı sayıda icra edilebileceği belirtildi

Türk Hava Yolları'ndan sabah saatlerinde yapılan açıklamada, İstanbul Havalimanı operasyonlarının bu gece saat 24:00'e kadar durdurulduğunu açıklamıştı.

Öğleden sonra yapılan ikinci açıklama da ise İstanbul Havalimanı kalkışlı uçuşların uçuşa hazır hale getirilen bir pist kullanılarak sınırlı sayıda icra edilebileceği belirtildi.

THY'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"İstanbul'da yaşanan hava muhalefeti nedeniyle yetkili makamların kararları ve siz değerli yolcularımızın güvenliği için İstanbul Havalimanı kalkışlı uçuşlarımız uçuşa hazır hale getirilen bir pist kullanılarak sınırlı sayıda icra edilebilecektir.

Sabiha Gökçen kalkışlı uçuşlarımızda da yetkili makamların uçuş sayısı kısıtlama kararları doğrultusunda sefer iptalleri yaşanmaktadır. İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, aynı sayfadan uçuşlarınıza dair haklarınızı öğrenebilirsiniz."

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı 2024'te bedelsiz kararı alan şirketler En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu