Ünlü & Co'dan halka arz başvurusu

Ünlü & Co, hisselerinin yaklaşık %25'inin halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Ünlü & Co'dan yapılan açıklamada, halka arz sürecinde Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler'in yetkilendirildiği belirtildi.

Yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanında faaliyet gösteren Ünlü Yatırım Holding A.Ş. (Ünlü & Co), hisselerinin yaklaşık %25'inin halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu.

Ünlü & Co'dan yapılan açıklamada, halka arz sürecinde Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler'in yetkilendirildiği belirtildi.

Açıklamada yer alan bilgiye göre, merkezi İstanbul’da olan ve 500’e yakın çalışanıyla faaliyet gösteren Ünlü & Co Grubu’nun ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir’deki şubelerinin yanı sıra New York ve Londra’da ise aracı kurumları bulunuyor.

Kaynak: Dünya

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor Bir şirket rekor bedelsiz kararı aldı Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse