Uşak Seramik incelemesinde 2 kişiye ceza

SPK, Uşak Seramik'te yapılan inceleme sonucunda Nagihan Yücekaya ve Kayhan Algur'a idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası haftalık bülteni yayınlandı.

Sermaye Piyasası haftalık bülteni yayınlandı. Bültene göre, Uşak Seramik Sanayii A.Ş. ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, Nagihan YÜCEKAYA’ya ait hesap üzerinden Kayhan ALGUR tarafından Uşak Seramik Sanayii A.Ş. paylarında gerçekleştirilen işlemler sonucunda yönetim etkinliğine sahip olunması sonrasında pay satış bilgi formu düzenlenmeksizin pay satışı gerçekleştirilmesi nedeniyle VI-104.1 sayılı Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği’nin 7’nci maddesi ve i-SPK.128.6 sayılı İlke Kararına aykırılıktan Nagihan YÜCEKAYA ve Kayhan ALGUR’a toplamda 1.234,776 TL idari para cezası uyguladı.

BofA, o hissede yüklü alım yaptı BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler