Vakıf Faktoring ilk işlem gününe tavandan başladı
Geçtiğimiz hafta talep toplaması tamamlanan Vakıf Faktoring, Borsa İstanbul’da ilk işlem gününe tavan fiyat olan 15,62 liradan başladı.
Geçtiğimiz hafta halka arz süreci tamamlanan Vakıf Faktoring, bugün Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.
Şirket hisseleri, ilk işlem gününde tavan fiyat olan 15,62 liradan açılarak yatırımcının ilgisini sürdürdü.
Vakıf Faktoring payları halka arzda yatırımcılara 14,20 TL fiyatla satılmış, toplam halka arz büyüklüğü ise 3 milyar 195 milyon TL olarak gerçekleşmişti.
Şirketin halka arzına 684.223 bireysel yatırımcı ile 106 kurumsal yatırımcı katılarak yüksek talep gösterdi. Arz sonuçlarının ardından pay dağıtımı tamamlanmış ve hisseler Yıldız Pazar’da işleme açılmak üzere takvimlenmişti.