Varan, seferlerini durdurdu

5 yıl önce Ulusoy Seyahat tarafından satın alınan Varan seferlerini durdurdu. Otobüs taşımacılığında Türkiye’nin en eski markalarından Varan, önceki gün seferlerini durdurdu.

Otobüs taşımacılığında Türkiye’nin en eski markalarından Varan, önceki gün seferlerini durdurdu. 5 yıl önce Ulusoy Seyahat’in satın aldığı Varan 1940’ların başından bu yana yollarda sefer yaptı.


Bir süredir, bağlı bulunduğu grubun mali sıkıntıları ile anılan Varan’da son sefer önceki gün yapıldı. Varan ile Türkiye’nin herhangi bir yerine gitmek için bilet almak isteyenler eli boş dönüyor.


Şirketin aldığı karara göre, yeni seferler belirsiz bir süre için durduruldu. Varan markası ile sefer yapan 40 kadar otobüs için alınan bu karar, sektörde tartışma konusu oldu.


Pekuysal ailesinin sahip olduğu Varan için, yeni süreç 2011’de yaşanmaya başladı. Varan’ı, Rekabet Kurumu’nun da onayı sonrası Ulusoy bünyesine katmıştı.(Hürriyet)

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti Yabancı gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Bugün hareketlenmesi muhtemel 4 hisse Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor